THE ρεφλεξολογος αθηνα DIARIES

The ρεφλεξολογος αθηνα Diaries

The ρεφλεξολογος αθηνα Diaries

Blog Article

Βελτίωσης της ισορροπίας μέσα από μια σειρά ειδικών ασκήσεων

Δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Τις σκάλες ή το ασανσέρ για να σώσω τις αρθρώσεις και τα γόνατα μου;

Επισημαίνεται δε ότι κατά τη διάρκεια των συνεδριών, πολλές φορές προκύπτουν νέα δεδομένα τα οποία καλείται ο θεραπευτής να επαναξιολογήσει, προσδιορίζοντας εκ νέου το φυσιοθεραπευτικό πλάνο και τους στόχους αυτού.

κ.α.), που αναμφίβολα δύναται να επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Όταν μιλάμε για αυχενικό σύνδρομο δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένη πάθηση αλλά σε διάφορα συμπτώματα που συγκεντρώνονται στην περιοχή του αυχένα δυσκαμψία, νευραλγία, ζαλάδες, πονοκέφαλος κ.α.

Η φυσικοθεραπεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας για το αυχενικό σύνδρομο και ανακουφίζει πολύ από τον πόνο τον ασθενή. Η φυσικοθεραπεία μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μόλις παρέλθει η οξεία φάση του έντονου πόνου.

Πράγματι η φυσιοθεραπεία είναι δυνατόν να βοηθήσει ουσιαστικά ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα, να βελτιώσει τη λειτουργικότητα και την ποιότητα ζωής ανθρώπων με νευρολογικές παθήσεις, να επιταχύνει σημαντικά την αποκατάσταση αθλητών, αλλά και να λειτουργήσει ως συντηρητική – προληπτική θεραπεία, ακόμα και όταν δεν πονάμε.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ – ΠΕΡΙ ΚΗΛΗΣ

Οι μύες συχνά κατηγορούνται για τον πόνο στον αυχένα, ειδικά στους νέους. Οι πολλές ώρες εργασίας παράλληλα με την κακή στάση σώματος – κατ’ επέκταση και του αυχένα – αποτελούν την απαρχή των σπασμών στους μύες της περιοχής.

Πόνος ή κράμπες όταν ο ασθενής στέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα ή όταν περπατάει

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Όσον αφορά τη χρήση του ειδικού κηδεμόνα ή της ζώνης, είμαστε συγκαταβατικοί στη χρήση όμως "σημειώνουμε" πόσο σημαντική είναι η αποφυγή υπέρχρησης, η οποία ενδεχομένως επιφέρει μη-επιθυμητά αποτελέσματα όπως π.χ. ατροφία των μυϊκών ομάδων της περιοχής.

Προκειμένου δε να διαμορφωθεί το πλάνο θεραπείας του κάθε ασθενούς και να τεθούν οι ειδικότεροι στόχοι της θεραπείας, ο θεραπευτής προβαίνει καταρχάς σε εξέταση της κλινικής εικόνας του ασθενούς, καθώς και των τυχόν υπαρχουσών απεικονιστικών εξετάσεων αυτού.

αποκατάσταση της κήλης, σημαίνει την επιδιόρθωση της κήλης έξω check here από τον ενδοκοιλιακό χώρο, κάτω από τα μυϊκά στρώματα, στο σημείο ακριβώς που συμβαίνει η κήλη στην βουβωνική χώρα.

Report this page